Descriere

In ultima perioada am acumulat experienta in ceea ce priveste proiectarea, dezvoltarea, productia si asamblarea (montarea) sistemelor de sustinere panouri fotovoltaice. Am facut acest lucru punand accentul pe consolidarea si extinderea portofoliului de clienti prin executarea de proiecte (lucrari) de calitate ireprosabila.

Sistemele de sustinere a panourilor fotovoltaice sunt: proiectate (se foloseste software specializat de ultima ora pentru eliminarea oricaror erori), executate si montate de echipa de specialisti din firma noastra.

Prin urmare, aceste sisteme sunt un PRODUS PROPRIU si au un mare avantaj: toate piesele si subansamblele din componenta sunt trecute prin ACELEASI MAINI de la productie pana la montaj.

Oferim o garantie suplimentara clientilor nostri dezvoltand rapid solutii optime, producand si livrand materialele la timp si in orice cantitate, asambland sisteme de sustinere panouri fotovoltaice de mare complexitate.

In urma dimensionarii ansamblului structurii sistemelor de sustinere a panourilor fotovoltaice dorit de Dumneavoastra, echipa tehnica din firma noastra va va trimite in cel mai scurt timp o oferta personalizata.

Dimensionarea presupune verificarea statica bazata pe codul european si cel romanesc de calcul (potrivit acestuia, panourile fotovoltaice trebuie considerate ca fiind structuri de tipul "copertinelor", cu durata medie de exploatare.

Testele de rezistenta efectuate in teren sunt precedate obligatoriu de un studiu geotehnic foarte bine intocmit.

In principiu, profilurile, grinzile si majoritatea subansamblelor fabricate la noi sunt din otel tratat termic cu Zn, asigurandu-li-se minim 25 de ani de durabilitate. Tratamentul de zincare termica se face conform UNI EN ISO 1461, ceea ce confera produsului final o rezistenta foarte mare la coroziune, la vibratii dar si la uzura prin abraziune.

Solutia optima oferita de specialistii nostri va garanteaza reusita finala a proiectului parcului fotovoltaic. Acestia detin responsabilitatea integrala asupra proiectului structurii si sunt capabili sa furnizeze suport si informatii de la primul pas pana la orice moment din cadrul operarii viitoarei centrale fotovoltaice.