Descriere

In cadrul solutiilor de fixare oferite, firma noastra produce (pe langa structura metalica de sustinere a panourilor fotovoltaice) si accesoriile atat de necesare imbinarii componentelor structurii intre ele, dar si intre acestea si panourile fotovoltaice.

Avand in vedere ca se intalnesc diverse variante de aranjare a panourilor, prin solutia oferita accesoriile difera de la caz la caz (atat ca model, dar si ca dimensiuni).

In principiu, la fixare se folosesc cleme de aliaj 6060 (Al) si suruburi inoxidabile tip A2, ce ofera rezistenta mare la solicitari mecanice intregii structuri - caz in care intretinerea nu mai este necesara (un avantaj deloc de neglijat pentru client).

Putem produce, livra si monta practic orice tip de structura – standard sau personalizata (conditiile climatice ale diferitelor zone geografice impun anumite caracteristici).

Garantam calitatea si siguranta in exploatare a accesoriilor, pornind de la standardul inalt al designului si terminand cu materialele folosite (Aluminiu si Inox).

Galerie foto / video