Despre noi

PRODUCEM
STRUCTURI SUSTINERE PANOURI FOTOVOLTAICE ACCESORII STRUCTURI SUSTINERE PANOURI FOTOVOLTAICE
COMERCIALIZAM
PANOURI REGULATOARE INVERTOARE STRUCTURI ACCESORII
MONTAM
SISTEME FOTOVOLTAICE REZIDENTIALE PARCURI FOTOVOLTAICE

"SOLUTII OPTIME IN CONDITII DE CALITATE TOTALA"

Solutii optime in conditii de calitate totala

Firma noastra - DORASERV SRL MACIN - cu brandul "AIRONE" este o companie cu capital privat infiintata in anul 2002.
Imbinarea cunostintelor tehnice deosebite cu experienta acumulata de-a lungul timpului face ca echipa noastra de specialisti sa raspunda oricaror provocari, dezvoltand rapid solutii optime.

cunostinte tehnice deosebite

In ultima perioada am acumulat experienta in ceea ce priveste proiectarea, dezvoltarea, producerea si asamblarea (montajul) sistemelor de sustinere panouri fotovoltaice. Am facut acest lucru punand accentul pe consolidarea si extinderea portofoliului de clienti prin executarea de proiecte (lucrari) de calitate ireprosabila.
Oferim o garantie suplimentara clientilor nostri dezvoltand rapid solutii optime, producand si livrand materialele la timp si in orice cantitate, asambland sisteme de sustinere panouri fotovoltaice de mare complexitate.

garantie suplimentara

Sistemele de sustinere a panourilor fotovoltaice sunt gandite, proiectate, executate si montate de o echipa de specialisti din firma noastra. Ele sunt adaptate perfect la cerintele clientilor nostri, indiferent de conditiile din teren, de dimensiunile panourilor fotovoltaice sau de dimensiunea intregului parc fotovoltaic.

sisteme de sustinere

Software-ul specializat, de ultima ora, asigura proiectarea structurilor de sustinere a panourilor fotovoltaice fara nici o eroare.

soft specializat

Oricare ar fi cererea clientului sau specificul structurii, resursele noastre umane, tehnologice si de productie vor furniza cea mai buna solutie posibila.
Solutia optima oferita de specialistii nostri va garanteaza reusita finala a proiectului parcului fotovoltaic. Acestia detin responsabilitatea integrala asupra proiectului structurii si sunt capabili sa furnizeze suport si informatii de la primul pas, pana la orice moment din cadrul operarii viitoarei centrale fotovoltaice.

responsabilitate integrala asuprea proiectului structurii

Actualmente suntem in continua extindere, dorind sa ajungem la satisfacerea celor mai inalte exigente si sa acoperim cat mai multe zone ale Romaniei.

Galerie foto / video